Kerstprijsveiling van start

Na een week vol vragen over games, de gamesite en meer is de veiling vanaf vandaag geopend. Je kunt jouw verdiende punten inzetten op diverse items. Omdat het nogal wat items zijn hebben we de starttijd van de bieding op items verdeeld over de week.

Voor bepaalde items begint het dus vandaag, 8 januari. De laatste itemronde is 15 januari. Elk item zal een week beschikbaar zijn om op te bieden, zodat iedereen voldoende tijd heeft te kijken, te beslissen en punten in te zetten op zijn of haar gewenste items. Er zijn veel games die je kunt winnen, zoals Diablo III, Mass Effect 3, Transformers: Fall of Cybertron, Zone of the Enders, Monster Hunter Tri, T-shirts van allerlei games, etc. Als hoofdprijs is er door Nokia een 808 PureView beschikbaar gesteld. Op dit item is gedurende de hele veiling te bieden.

De veiling verloopt via de ondertussen bekende veilingportal. Onder het kopje prijzen zie je alle mogelijk te winnen prijzen. De einddatum staat erbij. Onderin de lijst, de items met als einddatum 15 januari zijn als eerste beschikbaar om op te bieden. Als er op een item te bieden is vind je dat op desbetreffende itempagina zelf, onderaan de beschrijving en foto. Vergeet niet je adres in te vullen bij je profiel!

We bedanken nogmaals Activision Blizzard, Bethesda, Electronic Arts, Konami, Microsoft, Nintendo, Nokia, Rockstar, Sony, Square Enix en Ubisoft voor de prijzen die ze speciaal voor deze veiling ter beschikking hebben gesteld.

Deelnemende sponsors

Nokia 808 PureViewNokia 808 PureView