Hoera 5 jaar

Het is vandaag alweer vijf jaar geleden dat onze oppergoeroe Danny kwam met de FOK!weblog. In deze vijf jaar is de FOK!weblog flink gegroeid en dat is te danken aan jullie, onze bezoekers. Omdat we daar jullie heel dankbaar voor zijn, willen we jullie deze maand ook een aantal leuke zaken geven, buiten ons gewone aanbod.

We geven sowieso deze maand een aantal shirts weg, maar hoe we dat gaan doen hoor je nog. Daarnaast zullen we nog een aantal prijsvragen en onderschriftwedstrijden organiseren. Hou de weblog dus de komende maand goed in de gaten, je maakt kans op leuke prijzen deze maand!

De reageerprijs:
En die prijzen beginnen nu meteen al, tenminste. Je kans op prijzen. In de maand februari gaan we onder de users die reageren shirts verloten. Speciaal gemaakte FOK!Weblog vijf jaar t-shirts. Iedere keer dat je reageert op een blogje. Hoe je het ook doet maak je kans op een T-shirt. Het design van het T-shirt houden we nog even voor ons. Het enige dat we nu willen delen is dat we erg van limoen houden, de rest volgt vanzelf nog wel .

Name that Bitch:
Ook hebben we de"Name That Bitch" serie. Een competitie waarbij je je eigen foto op doek kan winnen. Printatelier.nl maakt dit mogelijk. Herken jij de webloggers en mail je de juiste namen door, dan maak je kans op een doek van 40*60.

In the picture:
Deze maand geven we een paar keer een prijs weg bij "In the picture". ibood levert ons daarvoor de prijzen. Door een komisch onderschrift te realiseren bij de plaatjes die je voorgeschoteld krijgt kan je dus leuke prijzen winnen. Donderdag zal de winnaar van de 1 GB USB stick bekend worden gemaakt.

T-shirts, GRATIS! T-SHIRTS!
Te winnen met reageren, of door mee te doen met wedstrijden. We geven exclusieve FOK!WEBLOG! T-shirts weg.

5 jaar FOK!weblog in screenshots
Komende drie maandagen (5, 12 en 19 febr) houden we in drie gedeeltes de 5 jaar FOK!weblog in screenshots prijsvraag. Om leuke prijzen te winnen (het originele FOK!weblog tshirt) moet je in totaal 15 blogjes zien te vinden die door de jaren heen geblogged zijn. Tot en met woensdag 21 febr heb je de tijd om de juiste blogjes te vinden

Winnen met je icon
Je kan vanaf nu ook meedingen naar een raketwerper die werkt via USB. Je kan dit doen door je icon in je profiel aan te passen naar dit icoontje:

Hoe je dit precies moet doen staat hier maar het is natuurlijk makkelijk om op die manier een prijs te winnen.

Top of Flop
Tunnelfist stelt nogmaals twee CD's beschikbaar. Speciaal voor ons jubileum!

Iedereen die in deze februari-jubileummaand reageert op een Top of Flop blogje maakt automatisch kans op de CD "Sparrow Flies". We geven twee CD's weg, dus met iedere reactie, maak je een dubbele kans!