GRATIS! T-SHIRTS!

Update
Even een schop voor de mensen die het nog niet mee hadden gekregen.

We hebben het al eerder gezegd, we geven shirts weg deze maand. Exclusieve T-shirts. De enige manier om aan deze T-shirts te komen is door er een te winnen. Er zijn verschillende manieren om zo'n t-shirt te winnen. Om te beginnen, we geven er vier weg onder de mensen die reageren op de weblog in de maand februari.
Op vier verschillende (voor iedereen behalve wijzelf) willekeurig gekozen momenten zullen we een gebruiker uit de database selecteren die een t-shirt krijgt. We gebruiken op zo'n moment iedere reactie die in de maand februari geplaatst is. Dus iedere keer dat je reageert maak je vierdubbele kans op een T-shirt. Ja, dus iedere keer dat je op een blog reageert maak je vierdubbel kans op een T-shirt. Hoe vaker je reageert, hoe meer kans je maakt. Ga echter niet lopen spammen, want dat resulteert in diskwalificatie van deze competitie.

Hoe ziet dat shirt er uit ? Zo:

Er komen nog meer acties aan deze maand waarmee je een T-shirt kunt winnen. afgelopen maandag.begonnen we bijvoorbeeld met je kennis over de weblog zelf te testen. Daarbij geven we vijf T-shirts weg. En je kan op nog een andere manier een shirt winnen, maar die houden we nog even voor ons.