Gezocht: nieuwe bloggers.

Ja jij, je zit hier op de blog dus je hebt al wat tijd die je over hebt. We zoeken versterking voor ons team. We hebben een dagelijkse stroom aan submits die we keuren en als ze nieuw en de moeite waard zijn plaatsen op dit wonderlijk schoon stukje interweb. Met de vakantie in het vooruitzicht en ook nog eens de hoeveelheid submits zitten we echter met een klein personeelprobleem. We zoeken dus nieuwe mensen die dit op zich kunnen nemen.

Een ander deel van de versterking die we zoeken is hulp voor het 'spelletjes team' op dit moment hebben we cptmarco en Quannum die dagelijks op gezette tijden spelletjes neerzetten voor ons zo gewaardeerde publiek, daar willen we graag een spelletjes expert bijhebben.

Ben jij hier in geïnteresseerd en wil je graag deel uitmaken van dit geweldige foutloze en fantastische blogteam dat de beste blog ter wereld vult met linkjes, of misschien van ons dat team maken. Dan horen we graag van je. Mailen kan naar weblog@fok.nl en we verwachten je email met wat voorbeeldjes voor de 14e binnen.

Ow, trouwens, het verdient geen kloot, je krijgt alleen maar een berg waardering van de crew en de gebruikers.