Nix te leren!

Maandag 15 Oktober 2007. Eerlijk gezegd vraag ik me af welke lering we straks gaan trekken uit de gebeurtenissen in Slotervaart afgelopen zondag. Hoe dat ongeveer zal gaan weet ik echter al. Dat hij aan de aandacht van een begeleider ontsnapte is niet echt iets nieuws, dat gebeurt ieder jaar wel een paar keer. Daar zullen we ons nu dus waarschijnlijk wederom weinig van aantrekken.

Dat Bilal B. contacten onderhield met de (al dan niet bestaande) Hofstadgroep, is weinig verrassend en dat er destijds geen bewijs tegen hem was ligt bijna voor de hand. Bilal was kennelijk zo gestoord dat het zeer de vraag is of de Hofstadgroep überhaupt iets met hem te maken wilde hebben. Dat hij redelijk ongehinderd agenten op een politiebureau kan aanvallen is niet te voorkomen. Kortom, dit gaat afgedaan worden als een noodlottig incident. De maatschappij beter beschermen tegen dit soort idioten zit er voorlopig niet in.

Erg verontrustend zijn ook de rellen van gisteravond, maar ook daar gaat geen actie op worden ondernomen: "Een aantal jongeren maakt misbruik van de situatie", tja met zo'n uitgangspunt zit uitzoeken wat er nu precies onder die jongeren leeft er niet in.

Verder nog wat? Eh ja, winnaar Tour de France bekend (geeuw), vrouwen goedgelovig, astma door dikke reet en wederom geen nieuws over Maddie.

ohw ja, in Honolulu weten ze ook wat onderbroeken lol is. Check hier het filmpje.