Bos is een kuthoer!

Dinsdag 16 oktober 2007. Vorige week kwam het al even aan bod, de drukjacht op de wilde zwijnen. Gisteravond weer 'heftige' discussies in de Tweede Kamer en nog steeds is een kamermeerderheid tegen de plannen van Verburg. Althans zo lijkt het, want vandaag is de stemming en uiteraard gaat de partij van draaikampioen Wouter Bos dan alsnog overstag en steunt de minister.

Nepvegetariër Bos toont hiermee dan uiteraard aan helemaal niets met het milieu en de natuur te hebben en vervreemd weer een deel van zijn achterban van zich. Dat is op zich plezierig maar dat daar een paar duizend wilde zwijnen op weerzinwekkende wijze voor om zeep worden geholpen is een te hoge prijs.

Verder nog wat? Eh ja, Giel Beelen eigenlijk vrij saai, Tweede Kamer wil eten schoolkantines sterk gaan verbeteren en wederom geen nieuws over Maddie.

Ohw ja, Nederlandse werkgevers kunnen met een gerust hart vrouwen aannemen. Nederlandse vrouwen zeuren namelijk niet om meer loon en willen helemaal niet zwanger worden. Nadeel is wel dat ze lui zijn. Sowieso gezellig, vrouwen op het werk. Check het filmpje.