Verdonk is een kuthoer!

Woensdag 17 oktober 2007. Dat je het weet, Verdonk heeft geen politieke partij opgericht, maar een politike beweging. Tja, partij is ook zo ouderwets. Overigens ook weer niet zo heel erg ouderwets kennelijk, want nadat ons schatje eerst krampachtig heeft geprobeerd zich aan de VVD vast te klampen, heeft ze nu weer een motto van het CDA gejat: "Hart voor Nederland". Uiteraard is het CDA vervolgens weer zo dom om daar een punt van te maken, wat de publiciteitsgeile Verdonk natuurlijk precies in de kaart speelt.

Maar goed, dat allemaal even terzijde. Wat heeft de politieke beweging van Verdonk ons straks te bieden? Nou ze gaat zich vooral bezighouden met maatschappelijke problemen als files, ouderenzorg, onderwijs, immigratie en integratie en we moeten geen ingewikkeld partijprogramma verwachten. Het is mij wel duidelijk hoe het er ongeveer gaat uitzien. Files? al die kutauto's het land uitzetten! Ouderenzorg? Schop die oudjes gewoon het land uit! Onderwijs? Niks basisbeurs weg, alle studenten het land uit. De andere onderwerpen waren al helder. Oh ja ze wil in het torentje zitten, dus Balkenende ook jij een enkele reis.

Verder nog wat? Eh ja, foutje  moet kunnen, dit lag voor de hand, en wederom geen nieuws over Maddie.

ohw ja, Halle berry wil haar kind helemaal biologisch opvoeden. Interessant, maar het blijft moeilijk voor te stellen, een nu in hoog tempo opzwellende Berry. Laten we dit beeld nog maar even voor ogen houden...