Songfestival en zo

Maandag 17 oktober 2007. De VVD mag dan door het leven gaan als een liberale partij, kennelijk wil dat nog niet zeggen dat er binnen de partij zoiets bestaat als vrijheid van meningsuiting. Zo weet ook ex-vicevoorzitter van de JOVD Machteld Vlaanderen inmiddels, nadat ze uit de jongerenclub van de VVD is getrapt. Vlaanderen waagde het namelijk om te zeggeen dat: "ze zich goed kan voorstellen dat onder de 1500 leden meer Rita-sympathisanten zijn dan zij alleen".

Ja, te gek voor woorden natuurlijk, dan moet je oprotten. Wat een triest stelletje bij die JOVD zeg. Inmiddels heeft Vlaanderen aangekondigd dat ze een nieuwe politieke jongerenbeweging gaat oprichten. Haar opvallendste punten zijn inmiddels bekend.

Verder nog wat? Eh ja, opeens is echt iedereen een kuthoer en niet alleen Verdonk, Dries Roelvink wil dat Nederland definiteif wordt verbannen van het songfestival en wetenschappelijk aangetoond dat papegaaien geen smaak hebben.

ohw ja, nog even een filmpje. Ik heb ook nog wel een ideetje voor het songfestival als Dries het toch niet mocht worden. Check zelf even...