Stoppen met knallen!

Met de voortschrijdende technologie komen wetenschappers steeds meer te weten over de werking van de aarde in de afgelopen miljoenen jaren en de conclusie is meer en meer, dat we in een extreem rustige tijdspanne zitten.

Een kort onderzoekje wijst uit dat massieve rampen op de loer liggen.

Instabiele ijsvelden van methaanhydraat die door de opwarming van de aarde hun methaan los kunnen laten in onze atmosfeer. Het instorten van de vulkaan bij de Canarische Eilanden, die een vloedgolf van minimaal honderd meter hoog richting New York zou stuwen. Superuitbarstingen waardoor, naast de vernietiging van de  omliggende landen, uitgestoten gassen jarenlang de hemel zouden verduisteren en het nagenoeg onmogelijk wordt om gewassen te laten groeien. Het smelten van de poolkappen, met als gevolg dat grote hoeveelheden zoet water in de oceaan terecht komen, de warme golfstroom tot stilstand komt en we met z'n allen een nieuwe ijstijd binnenwalsen. Tel hier een olievoorraad bij waar we het geen twintig jaar meer mee volhouden en onze dagen lijken geteld. Niet dat het de aarde iets uitmaakt. Er is niets wat wij de aarde aan kunnen doen, wat de aarde zichzelf al niet honderd keer erger heeft aangedaan, of zal doen.

Gelukkig hebben we dan briljante mensen in Nederland, die langdurig nadenken over de maatregelen die getroffen zouden moeten worden om het voortbestaan van het menselijk ras te waarborgen. Zoals deze fijne man.

Volgens mij heeft de buurman van deze gefrustreerde malloot altijd een groter vuurwerkpakket gekocht dan hij.