GeenStijl censureert FOK!

GeenStijl had vanochtend een wereldprimeur: Max gebruikt nep kandidaten voor een spelletje. Tenminste dat  zou je denken als je het stukje leest. Nergens een verwijzing waar ze het nieuwtje vandaan gehaald hebben. GS kijkt Max zou je denken. Maar is dat ook zo? FOK! heeft ook veel users die heel goed opletten (en blijkbaar ook naar Max kijken). Eerder dan GeenStijl wist FOK! dit bedrog al te melden op het forum en op de frontpage.

Niets aan het handje, zoals vaker is FOK! sneller dan GeenStijl. Alleen gaan ze daar bij GS wel een beetje kinderachtig mee om!

Als je de blog op GS leest, "vergeten" ze dus per ongeluk te melden waar het nieuws vandaan komt. Want FOK! noemen op GS is vloeken in de kerk. Ze zijn zelfs zo kinderachtig dat ze elke verwijzing naar FOK! meteen weghalen uit de reacties van de users.

Want blijkbaar mogen de GS lurkers niet weten dat zij zelf ook gezellig op FOK! meelezen. Maar is het niet een beetje heel erg hypocriet van onze vrienden van GS? In de berichten op GS roepen ze zelf het hardst van iedereen schande als een of andere website weer wat censureert, maar ze doen het zelf dus ook. Hypocriet gedrag, daar houden ze ook niet van....
Voorbeeldjes nodig? Bekijk deze bijdrages op GS maar: nr #1, nr #2, nr #3 en nr#4...

Censuur is bah en mag dus niet van GS! Terug naar het eerder genoemde blogje op GS. Zomaar wat geplaatste reacties die spontaan weer verdwenen (weggejorist) zijn:

Nog een screenprintje van het China-gedrag van GS.

Dus andere mogen het niet, maar als GS het zelf doet dan is er helemaal niets aan de hand! Wat vindt FOK!Blog daar van? Wij vinden dat Geen Stijl!