FOK!verkiezingen

Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer de FOK!verkiezingen. Deze mooie traditie moet zeker in ere worden gehouden. Achter de schermen lopen al diverse weddenschappen wie de Admin van het jaar wordt, wat de leukste subsite is en wie de beste Reviewer op de FP is.
 
Let op, je kan nog maar even meedoen aan deze verkiezingen.  31 december om 23:59 uur sluit de verkiezingsmodule en kan je die niet meer aangeven wat jij van FOK! vindt. 
 
Maar dat is allemaal niet belangrijk, uiteraard is er maar één categorie die echt telt: de Weblog.

Wie is de beste SA, wie is de slechtste weblogger? Wij willen het weten en uiteraard zullen wij consequenties verbinden aan de uitslag.

Dus vergeet vooral niet je stem uit te brengen in de categorie "Weblog". Om het je alvast wat makkelijker te maken, zijn wij uiteraard niet te beroerd om een stemadvies te geven...

Namens de gehele weblogcrew die dit jaar geblogt heeft, wil ik jullie alvast bedanken voor jullie stem (op welke weblogger dan ook).

elegancez, cptmarco, Dirkh, klonk, Mannee, Tigertje, Spooky4u, Realbizkit666, Xessive, UncleSam, retanik, FdBeer, Googolplexian, Biebz, Appie-d, driekoplopers, Aaiphone, djeez, danieljansennl, glasbak, Brammie1. most_wanted, quannum, knut, rickmans, en iedereen die ik vergeten ben...