Prijsvraag: met FOK!blog naar de film!

Hieperdepiep hoera, wij hebben weer wat weg te geven....! Wat hebben wij voor jullie:

We hebben tweemaal 2 vrijkaartjes voor de film 'Hachi' (zie lees verder) en we hebben 1 vrijkaartje voor de film 'Komt een vrouw bij de dokter' (zie lees verder).
 
Wil jij graag naar één van de twee films? Dat mag, en we houden het heel simpel: je hoeft alleen maar even te reageren. Als je "Hond" of "Vrouw" typt (of als het je niet uitmaakt "Filmpje"), dan maak je kans op één van de drie prijzen!
 
Reageren kan tot woensdag 6 januari tot 12.00 uur.

De bewuste fims:

Hachi - Richard Gere speelt een universiteitsdocent die op een koude avond een Akita-puppy vindt op het treinstation. Tegen de wil van zijn vrouw houdt hij het hondje in huis en al snel zijn de twee onafscheidelijk. (trailer)

De unieke band tussen baas en hond is het begin van een ontroerend verhaal over ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit. Als de man overlijd blijft de hond tien jaar lang op hem wachten.

en

Komt een vrouw bij de dokter - Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van de hele wereld . Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt.