Femke's groene vingers

Licht gespannen zet ze de laptop aan en surft naar SpitsNieuws. Haar partij is niet iedere dag in het nieuws, maar vandaag was er toch een berichtje te vinden, want GroenLinks heeft om een onderzoek gevraagd naar de corruptie op Bonaire. Nu meldde er niets over, FOK! ook niet. Het is toch frustrerend dat die geblondeerde etter zoveel vaker in het nieuws is met zijn geneuzel? Maar die gasten van Spitsnieuws. Ja! Daar kan ze vaak van op aan. Helaas waren de reacties onder het bericht niet wat ze gewend was van de reaguurders, dus gooide ze er een tweet overheen in de hoop dat ze het zouden oppikken en ja hoor, daar staat het! Wat een voorspelbaarheid toch weer! Opgewonden leest ze eerst het nieuwsbericht en scrollt daarna door naar de reacties.

Hoi Femke! Neuken?

Kijk, dit is het betere werk. Met haar linkerhand begint ze zachtjes over haar rechterborst te wrijven. 

En toch zou ik haar doen!
Wat is het toch een lekker wijf he, die Femke..
 
Ze voelt hoe haar tepel stijf wordt en knijpt er in. Oeh, dat voelt goed na zo’n dag. Even de spanning van haar werk kwijtraken. Even relaxen. Haar ogen zoeken verder.
 
heey Femke hou je eens stil en zuig eens aan mijn genotsknots...t is geen praatpaal
 
‘Jaaa, dat zou je wel willen hè?’ denkt ze terwijl ze haar hand naar beneden laat glijden. Ze is niet meer de jongste, maar haar buik voelt nog heerlijk strak aan. Dat kunnen niet veel vrouwen zeggen.
 
Femke, Femke, Femke... lekker linksmutsig ding van me!
 
‘Ja, dat ben ik!’ zegt ze tegen haar scherm, terwijl ze met haar hand de knoop van haar broek losmaakt, ‘een lekker linksmutsig ding!’
 
Hé Femkje, laat je tieten is zien!
Femke, mond open en halse maar...
 
Oh wat een genot! Met haar vingers beroert ze haar lippen en haar gevoelige knopje. Kleine heerlijke schokjes schieten van haar kruis haar buik in.
 
gezien de bovenkant van femke, d'r oude stinkmercedes zal de onderkant ook wel op een safaripark lijken.
 
Nee hoor jongens, zo kaal als de kop van Pim. Haar middelvinger glijdt naar binnen en ze sluit even haar ogen, maar al snel leest ze weer verder terwijl haar vinger zachtjes de vochtige warmte bewerkt.
 
Femke is geyl!
 
“Femke is zeker geil!’ hijgt ze. Haar vinger beweegt zich sneller en sneller.
 
Hey Femke , triootje met mij en Marianne Thieme ?
 
Oh ja! Ja! Die lekkere Marianne! Haar fantasie slaat op hol. Ze is klaar met lezen en laat de muis los. Met haar vrijgekomen hand pakt ze de tepel van haar ontblote borst en knijpt er hard in. De vinger van haar andere hand haalt ze wild op en neer. Soppende geluidjes klinken in de stilte van haar studeerkamer. Ze stopt met ademen. Al haar spieren spannen zich aan en dan, dan!, DAN…. Ze kreunt terwijl het gevoel van extase haar van top tot teen overspoelt. Zeker een halve minuut kan ze niets anders dan slap in haar stoel hangen en naar het plafond staren, dan komt ze langzaam overeind. Terwijl haar linkerbeen nog licht naschokt, glimlacht ze naar haar scherm en denkt: ‘die reaguurders praten allemaal poep, maar man wat word ik er geil van!’
 
 
Voor Femke met de groetjes van een seksist.
En met dank aan sommige reaguurders van SpitsNieuws natuurlijk.