Prijsvraag #1: From Paris with Love

Vandaag is de release van de nieuwe actiecomedy, 'From Paris with love' van regisseur Pierre Morel (Taken).Hoofdrolspelers John Travolta en Jonathan Rhys-Meyers vormen een onwaarschijnlijk duo in deze actiecomedy.

De doorgewinterde Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax (Travolta) krijgt in Parijs assistentie van een jonge diplomaat (Rhys-Meyers) om een terroristische aanslag te voorkomen. In Wax’ woordenboek komt diplomatie echter niet voor…

James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft het prima voor elkaar. Leuke baan bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, mooie vriendin én hij mag soms klusjes doen voor de CIA. De volgende stap is wat hem betreft een echte agent te worden en serieus in actie komen.

Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld die naar Parijs komt om een terreurgroep aan te pakken. Tot James ontdekt dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs die de jongen doet snakken naar zijn kantoorbaantje.

Maar voor James het weet is hij tot aan zijn nek bij de zaak betrokken en is hij toch echt op Charlie aangewezen om de komende 48 uur te overleven. Klik hier om een review van de film te lezen!

In samenwerking met E1 Entertainment Benelux mag FOK! drie keer een actieknallerpakket weggeven! Dit pakket bestaat uit de films: Roque Assassin, Transporter 3, District 13: Ultimatum! en 2 kaarten voor de film! Jij kan kans maken op een pakket door antwoord te geven op de volgende prijsvraag:

Hoeveel minuten duurt de film?

Okay, leuk, ik doe mee!