Revolutie zeg ik U!

In de submit vonden wij deze noodkreet:

Ik ben blijkbaar een domme Nederlander, maar hoe lang laten wij ons nog ringeloren door de politiek? Wij willen allemaal achter onze keuze staan. Wij willen niet achter alle keuzes van de partijpolitiek staan, er zijn goede en foute ideeën aan gedragen door de ambtenaren, maar wat wil de Nederlander? 

Ik heb heel sterk de indruk dat iedereen van alles wil, maar dat niemand zijn/haar kop wil uitsteken en benoemen wat wij (de Nederlander) werkelijk wil. Volgens mij willen wij vooral rust in de tent, geen gevechten om de macht, laat onze polders met rust, wij kunnen ons zelf wel redden, GEEN europa, GEEN door levensbeschouwingen opgelegde wetten, WIJ WILLEN DAT ER NAAR DE KIEZER GELUISTERD WORDT, maar dat blijkt moeilijk hier in Nederland, want het volgende gebeurt of is er gebeurt, mijn ouders, mijn opvoeding enz.

NEE kom in opstand tegen de partijen, EIS als kiezer het beste uit alles en niet een idealogie..... NEDERLANDER DENK NA EN STA OP !!!! Ik en ik denk velen met mij willen dit anders, ik weet niet hoe te organiseren en vraag dus ondersteuning in dit gevoel, dit plan, DENKEND NEDERLAND verenigd u.

Met dank aan ashja1 voor de submit.