Prijsvraag: Hitachi Magic Wand Vibrator

FOK! mag in samenwerking met Sexshop X-TOYS.NL deze week twee "Hitachi Magic Wand Vibrators" weggeven! Tevens te koop bij www.x-toys.nl voor € 99,95 incl. verzendkosten.
 
Het "Hitachi Magic Wand Standaard Pakket" is nu ook in Nederland te koop, en alleen bij X-toys.nl. De "Hitachi Magic Wand" is een van de meest gebruikte vibrators in Amerika, en is met name bekend geworden door Sex And The City. 

Deze op 220 volt werkende super vibrator is oorspronkelijk bedoeld voor nek massage maar wij weten wel beter...! De "Hitachi Magic Wand Vibrator" wordt geleverd met twee opzetstukken, een voor vaginale stimulatie / penetratie, en een voor stimulatie van de G-plek. Lengte 30 cm, doorsnede 6,5 cm. Kleur: Wit / Blauw.

Jij kan een 'Magic Wand Vibrator' winnen! Onder de afspraak dat je natuurlijk wel een review maakt! We zijn dus benieuwd of en hoe hij bevalt. Doe dus mee en geef antwoord op de volgende prijsvraag:

Hoeveel verschillende opzetstukken zijn er te koop voor de Hitachi Magic Wand Vibrator op X-TOYS.NL?

Het antwoord kan je natuurlijk vinden op de website.

Okay, leuk, ik doe mee!

 

Speciaal voor FOK! leden hebben we natuurlijk ook weer € 2,50 korting bij besteding van €25,00 of meer op www.x-toys.nl. Voer hiervoor de volgende kortingscode in: 435698.