Prijsvraag: Win een Gorillamobile voor iPhone 4

 
De komende drie weken mag FOK!weblog in samenwerking met Gorrilapod elke week een leuke gadget weggeven. Deze week kun je een van de drie Gorillamobiles voor je iPhone 4 winnen.
 
Joby introduceert daarnaast twee nieuwe Gorillamobile producten die het gebruik van je iPad nog leuker maken. Deze producten zijn vanaf eind januari beschikbaar. FOK!kers die meedoen aan deze prijsvraag kunnen de eerste gelukkige bezitters worden van een van deze producten. De producten van Joby zijn vooral bekend van de verschillende Gorillapods voor cameras in alle soorten en maten.
 
 
Sinds november 2010 is de Gorillamobile voor iPhone4 beschikbaar. Profiteer maximaal van de 5-megapixel fotofunctie en HD video's die de iPhone 4 aankan door je iPhone stabiel te bevestigen aan wat je maar wilt. De Gorillamobile werkt perfect als flexibel statief. Het meegeleverde veiligheidsframe, dat beschermt tegen vallen en stoten, bevestig je gemakkelijk aan de buigzame beentjes en zorgt ervoor dat je met de iPhone 4 de prachtigste fotos maakt. Wikkel het bijvoorbeeld rond een boom tijdens je wandeling om de omgeving vast te leggen (en natuurlijk jezelf!). Met de Gorillamobile haal je het beste uit de krachtige iPhone. Gorillamobile voor iPhone 4 is uit voorraad levernaar en heeft een adviesprijs van: €39,95
 
Hoe kun je meedoen? 
 
Dat is heel simpel, vertel ons in de reacties waarom jij een van deze Gorillamobiles voor iPhone 4 wilt winnen.
Meedoen kan tot en met volgende Woensdag de 19de Januari.