Goedemorgen!

Iedere ochtend buigt Driek Oplopers zich over het nieuws om daarna een lastige vraag te stellen. Vandaag over het bevorderen van de pedofilie in de kinderopvang.

De ministers van Sociale Zaken en van Veiligheid nemen de aanbevelingen van de Commissie-Gunning over. Op ieder kinderdagverblijf moeten altijd twee paar ogen per groep aanwezig zijn. Dat klinkt goed. Addertje onder het gras: op kinderdagverblijven waar dat “organisatorisch of om andere redenen” niet mogelijk is, geldt dit wat betreft de bewindspersonen niet. Dus malafide kinderdagverblijven, zoals Het Hofnarretje dat werd geleid door pedofielenvriend Albert Drent, kunnen gewoon hun gang blijven gaan. Hierbij spreek ik de hoop uit, dat de desbetreffende bewindspersonen binnenkort beiden moeten worden geopereerd aan een ernstige kwaal. En dan heb ik een vraag aan de heren:
Kunnen zij mij even laten weten, of ze het dan in orde vinden om niet door een chirurg, maar door de doktersassistente te worden geopereerd “om organisatorische redenen”?