Prijsvraag: Win een kilo Sportlife

Ben jij gek op een lekker fris gevoel in je mond? Wil jij tongzoenen tot je erbij neervalt? Eet je elke dag een teentje knoflook? Of ben je gewoon dol op Sportlife dan heeft het FOK!weblog een unieke kans voor je. We geven namelijk 3 kilo Sportlife weg, 50 pakjes zalig frisse Sportlife dus.

We verdelen deze prijsvraag in twee stukken. Één kilo Sportlife gaat weg via Twitter en dan is het de bedoeling om een zo raar, maf, creatief mogelijke foto te maken die over kauwgom gaat en die creatie te versturen naar ons Twitteraccount. De andere twee kilo Sportlife geven we weg via de reacties in dit blogje en daarvoor hoef je iets minder te doen namelijk alleen maar een goeie reden geven waarom jij recht hebt op 1 kilo Sportlife.

Twitteraars: Stuur een aparte foto die ook maar iets met kauwgom te maken heeft naar @FOKweblog en je maakt direct kans.

Let op: Foto's worden gebruikt voor een blogpost op FOK! en door deelname aan deze actie ga je akkoord met het plaatsen van je foto op FOK!. Bovendien hoef je niet persoonlijk op de foto, het gaat om de originaliteit niet om de persoon achter de username.