8 producten die de Facebook generatie niet zal kopen

De website '24/7 Wallstreet' heeft een lijst van 8 producten die steeds minder gekocht worden door de Amerikaanse Facebook generatie online gezet. Online series, films of documentaires kijken wordt bijvoorbeeld gekozen boven het kopen van een TV, en kranten worden steeds minder gelezen omdat het nieuws nu ook op websites te zien is.

Wat vinden jullie? Ik denk eerlijk gezegd dat het vrij onzinnig is. We hebben allemaal schermen van normale grootte voor onze desktops (die schijnbaar ook zullen verdwijnen) en onze laptops, maar een groter scherm wat als TV dient zullen we niet kopen? Ik denk dat menig persoon een groot scherm wil om films op te kijken, maar het niet zal gebruiken voor de PC. En desktops minder populair? Wat dacht je van het spelen van games, of het maken van diezelfde games? Desktops met makkelijk vervangbare onderdelen lijken mij dus ook niet te verdwijnen.

Over het steeds meer drinken van light bier ben ik het helemaal niet mee eens, zeker niet hier in Nederland. Ik vraag me toch wel af waarom het in de VS zo populair aan het worden is bij de jongeren. Ik moet wel zeggen dat bij de studenten in Nederland vaak genoeg bier te zien is die 'bier' heet. Of 'euroshopper bier'. Goedkope merkloze troep dus. Wie zijn de grootste bierdrinkers in de VS, studenten? Dat zou dan te verklaren zijn.