Weblog krijgt een likje verf

Ok, de weblog was traag en de vormgeving niet helemaal meer van deze tijd. Dat is opgelost met een klein likje verf. Hier en daar is een muurtje verplaatst zeg maar.

Een paar dagen geleden is al gezorgd voor LazyLoading van in ieder geval youtubefilmpjes, waardoor de pagina nu in plaats van in zo'n 10 seconden in minderd dan 1 seconde klaar is voor gebruik. Daarna heb ik echter de pagina nog een kleine 200 pixels breder gemaakt waardoor de video's nu groter zijn en er meer ruimte op je scherm is.

Er is hier en daar een lettertype veranderd. Gradients, dropshadows e.d. zijn weg, de uitlijning van een aantal dingen is verbeterd (de twitterknop onder een bericht stond bijvoorbeeld altijd een paar pixels te laag) en het menu aan de rechterkant is helemaal aangepast.

Alles oogt nu in ieder geval weer fris en alles laadt nu gewoon lekker snel, zoals het hoort.

Enjoy!

NB: Onder IE9 en ouder werkt een deel van de dingen niet. De pagina zal nog net zo lang doen over laden als voorheen. Dit is derhalve ook meteen de eerste FOK!layout die, in navolging van onder andere Google, IE9 niet volledig ondersteunt. IE8 en IE7 werden al niet meer ondersteund.