Hoi, Fylax hier

Is het echt waar, een nieuwe weblogger, en is het Fylax? Ja, dat klopt. Vanaf vandaag ben ik Weblogger! Omdat nog niet iedereen mij kent (terwijl ik overal kom), stel ik mezelf in deze weblog voor.

Mijn naam is Fylax en je spreekt het uit als Fajleks, ookal is niet iedereen het daar mee eens. De rest zegt gewoon Fielaks. Op 12 januari 2013 kwam ik op FOK! terecht want ik had hulp nodig met Skype. Na deze vraag ben ik een tijdje blijven hangen, maar daarna was het voor mij wel weer klaar totdat ik in 2014 Utopia ging kijken en zag dat er op FOK! een Utopia-forum is. Vanaf de zomervakantie ben ik echt actief geworden, en sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Je kan mij overal vinden: ONZ, KLB, TV, R&P en bijna alle andere (sub)forums. Ik word ook vaak een spammer genoemd, omdat ik in zoveel slowchats post. Dat komt omdat ik het overal wel gezellig vind.

Ik heb niet zoveel hobby's, ik zit ook niet op een sport en naast school heb ik niet echt een bezigheid. Wel ben ik verslaafd aan series, kijk ik veel films en zit ik veel op FOK! Vroeger speelde ik nog wel eens piano, maar dat vind ik nu niet meer leuk. Verder ben ik een enorme fan van Ariana Grande, dat is gewoon echt een godin. Ik ga binnenkort naar haar concert en daar heb ik super veel zin in. Naast mijn liefde voor (de muziek van) Ariana Grande hou ik ook veel van Hardstyle, dat zit gewoon in mijn hart voor altijd.

Ik ben nog maar een pubertje, gedraag me soms als een kleutertje (volgens anderen) maar vaak ook een serieus persoon. En nu ben ik dus een Weblogger, met dank aan timmmmm. Ik heb hartstikke veel zin in het helpen op het Weblog, en ik hoop dat jullie gaan genieten van mijn weblogs. (En oja, wees niet bang voor veel Ariana Grande weblogs)

ArianaGrande

Groetjensssss Fylax