Overdreven Superfans van 1D

Je hebt mensen die fan zijn van iemand en daar gewoon op een normale manier mee omgaan, zoals ik. Ik ben fan van Ariana Grande, maar ik ben geen overdreven hysterisch iemand die alles voor haar over heeft. Er zijn ook mensen die dit wel doen, zogenaamde ''Superfans''. Zij doen alles, maar dan ook echt alles voor hun idool. Ze hebben een podium gekregen op RTL5 met het programma ''Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven''. Deze week Stephanie en Chloé, twee superfans van de boyband One Direction. Hieronder zie je wat filmpjes en foto's van deze twee gekkies. Man man man... Dat dit kan in Nederland.

De twee superfans hebben in dit filmpje hun tentje opgezet bij het hotel waar de boyband volgens hen zou slapen. 

Als je net dacht dat het niet erger kon... De twee gaan naar Madame Tussauds om hun idolen eventjes lekker een tongzoen te geven. Bij het zien van de poppen worden ze hartstikke rood..


Ze danst zelfs met een kartonnen versie van haar idool op haar overvolle One Direction kamer. Plaatsvervangende schaamte...


Arme Stephanie.. Het wordt haar allemaal iets teveel bij het zien van haar idolen..


En dan nog het laatste filmpje: De twee superfans krijgen ruzie met andere fans. Waarom haten? Het is gewoon de truth!

Op Twitter staan ook veel tweets over deze twee meiden. Niet alleen van normale mensen, maar ook van andere fans die zich schamen en bang zijn dat iedereen nu denkt dat alle One Direction fans zo overdreven zijn, wat eigenlijk wel de waarheid is: