FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van vrijdag 18 juli 2014

Paardlants in de cel - Het dagboek #1

"Ja ja, het is dan zover hoor, vandaag gebeld door de wouten dat er 15 dagen onherroepelijke celstraf op mijn naam staat en dat het verstandig is om me een dezer dagen te melden bij het politiebureau. Ik wist dat t er een keer van zal komen, maar had verwacht dat ik een brief zou krijgen met de dag dat ik me moet melden. Klacht: morgen maar melden en 15 dagen brommen dankzij een Marokkaan."

Daar begon het mee, 26 juni, Paardlants opende een topic in KLB, hij moest brommen (KLB / Brommen). Waarom? Omdat hij een boze Marokkaan - die met een honkbalknuppel een vriend wou meppen - heeft verwond. De Marokkaan deed aangifte en onze vriend kon beroep doen. Toen hij dat niet deed, ging ie de cel in. Nu, een ruime twee weken later, heeft hij een dagboek voor ons. Hoe is het nou om in de cel te zitten? Lees verder voor deel 1.

User van de dag: Paardlants - in de cel.

Onze grote forumvriend Paardlants, voorheen nog Koelants, moest de cel in omdat hij een boze Marokaan - die met een honkbalknuppel een vriend wou meppen - heeft verwond. Toen de Marrokaan aangifte deed kon onze vriend beroep doen, toen hij dat niet deed ging die de cel in. Nu, een ruime twee weken later, heeft hij een dagboek voor ons; hoe is het nou om in de cel te zitten?

Lees hier het topic van Paardlants of lees verder voor een kort interview.   Houd de weblog goed in de gaten voor het eerste deel van het dagboek.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1258
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.