FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van woensdag 4 maart 2015

Waarom je wél moet vaccineren part 2

Afgelopen week was het natuurlijk het gesprek van de dag op FOK! tussen mensen die hun kinderen beschermen tegen gevaarlijke ziektes en mensen die dat niet doen. Insteek was een stukje van Jimmy Kimmel, die een aantal artsen had opgetrommeld om duidelijk te maken dat je een fucking idiot bent als je je kinderen niet vaccineert.

Ja er zijn bangmakers die roepen dat je autistisch wordt van vaccinaties, waar natuurlijk geen drol van klopt. De bangmakers maken misbruik van de 1 op de 100,000 ofzo gevallen waarbij bijwerkingen optreden. Die zo goed als te verwaarlozen kans weegt natuurlijk in het geheel niet op tegen de voordelen van het beschermen van je kinderen tegen gevaarlijke en potentieel dodelijke ziektes.

De reacties die Kimmel kreeg van complotgekkies zijn op zich al reden genoeg om te vaccineren, dus hier deel 2.

Hieronder een berg linkjes naar vage onderzoeken, niet kloppende junk science, beschuldigingen dat ondergetekende wel betaald zal worden om dit te zeggen en bronnen die geen echte bron zijn. Non-discussie in 3.. 2.. ....

Update:

Opvallende bronnen-die-geen-echte-bron-zijn (lijst kan worden aangevuld naarmate meer onzinbronnen gepost worden):

http://healthwyze.org/ - Site die helemaal draait om alternatieve geneeskunde en hierbij échte geneeskunde wegzet als slecht. Eigen agenda prima, maar feiten hoef je daar niet te zoeken natuurlijk. Lezen vanuit humoristisch oogpunt kan natuurlijk wel. Vooral het stuk over hoe kanker kan worden genezen met kaas is hilarisch.

http://www.globalresearch.ca/ - Site voor gekkies die geloven in World Domination. Amerika sponsort het IS terrorisme en probeert stiekem de hele wereld te veroveren is maar een van de alugekkieclaims die de site maakt. Paranoid much?

> http://wanttoknow.nl/ - Site voor complotgekkies. Zo zijn er zeer wetenschappelijk ogende artikelen over het belang van communicatie met aliens: http://www.wanttoknow.nl/agenda/#het-belang-van-buitenaards-contact en het genezen van kanker met alöe ( )

> Harry Sylvia Videler / Boinkk.nl - Gevaarlijke gek die mensen abrikozenpitten aansmeert om hun kanker te genezen.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.