FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 26 maart 2015

Bizar! Trein raast over groentemarkt (Klassieker)

Uit den ouden doosch: 

De machinisten die dagelijks over dit traject banjeren hoor je niet klagen over een paar blaadjes. Nee... deze kerels rijden gewoon over complete groentemarkten.

Er komt maar liefst 8 keer per dag een trein over deze markt gedenderd. De Maeklong Railway Market is een dagelijkse markt met allerlei verse producten en behoort tot 1 van de grotere markten in Thailand. 

Hallo iedereen!

Misschien hebben sommige van jullie het al te horen gekregen of gelezen, maar ook ik mag mezelf een weblogger noemen. Ik denk niet dat iedereen mij kent, daarom stel ik me even kort voor.

Ik kwam 31 juli vorig jaar voor het eerst op FOK!. Voornamelijk omdat ik me verveelde op werk, maar dit liep zoals sommige van jullie zullen herkennen al snel uit de hand. Het duurde niet lang of ik kwam ook na werktijd op FOK! rondkijken. Je kunt mij voornamelijk vinden in ONZ, maar af en toe ook in KLB en (ja het is echt waar) CRE.

Naast FOK! heb ik uiteraard ook nog hobby's. De twee grootste zijn eigenlijk skateboarden en speciaal biertjes drinken met mijn vrienden, maar daarnaast doe ik ook graag aan surfen en speel ik af en toe gitaar. Verder luister ik qua muziek veel uiteenlopende dingen, van techno (echte techno, niet die tegenwoordige deephouse hipster-techno), tot aan oude hip-hop.

Ik hoop dat jullie mijn aanstaande weblogjes een beetje kunnen waarderen. Oh, en even voor de duidelijkheid, ik ben niet de broer van werkman. Ik houd overigens ook niet van politiek, maar mijn username komt van een liedje van Doe Maar.

Groetenn van politiekman

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.