FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van vrijdag 10 april 2015

Verdrietigste vissenbegrafenis ooit

De kleine Kowen Geherman uit Canada geeft zijn net overleden vis een waardig zeemansgraf.

Na twee kusjes is het tijd om de vis door het urinoir te halen. Als de vis na zijn tewaterlating nog een paar rondjes het toilet van binnen bekijkt, lijkt alles volgens plan te verlopen. Kowen houdt zich op het eerste oog nog sterk, maar het besef dat zijn lieftallige watervriend dan toch echt voorgoed weg is komt ook bij hem hard aan.

Simpele boer legt uit waarom fraccen een slecht idee is

De man in deze video woont in de staat Nebraska in de Verenigde Staten. Voor die staat zijn vergaande plannen om te gaan fraccen. Dat is het boren naar schaliegas door eerst onder hoge druk water en chemicalien de grond in te spuiten zodat er scheurtjes ontstaan waaruit schaliegas gewonnen kan worden. Uiteraard zal dat ook gepaard gaan met enige verontreiniging. Het probleem zit hem echter in het feit dat bedrijven niet bekend maken welke chemicalieen ze gebruiken bij dit proces. De man in de video, James Osborne, toont aan waarom het niet fijn is om niet te weten wat er in het water komt te zitten.

Tesla Model S - Insane Mode reacties

De Tesla Model S was al een van de anelst accelererende personenauto's op de markt, maar met de komst van de 691PK sterke dual-electric motor van de P85D trekt dit monster de 2000 kilo zware bak in 3.17 seconde naar 100km per uur in een lineaire acceleratie, zoals we die ook wel kennen uit powered-launch rollercoasters.

Tesla Model SJe kunt in deze bak kiezen voor de sportmode, waarin je auto er nog een paupere 4 seconde over doet om 100 te bereiken, maar schakel over naar INSANE MODE (ja, zo heet-ie echt) en je trekt de meeste sportwagens eruit.

De auto is helaas wel begrensd op 250km/uur. Zonder begrenzing wordt de max-snelheid geschat op ongeveer 350km/uur. Of Tesla die ooit gaat vrijgeven in de firmware weten we niet, maar voor een vanafprijs van € 107.800 euro is deze auto van jou.

HEBBUH!

(shitlading filmpjes starting.... now!)

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.