FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zondag 14 juni 2015

Dave Grohl (Foo Fighters) was niet altijd een rockgod

Zaterdagavond na een biertje vond ik het nodig om de Foo Fighters-zanger met het geknakte geraamte Dave Grohl een rockgod te noemen. Dat werd me niet door iedereen in dank afgenomen, want de beste man moet ongetwijfeld in een aantal meerdere goden en inspiratiebronnen zijn meerdere erkennen.

Maar Grohl heeft collega's die in zijn bijzijn geen woord meer uit kunnen brengen. Dan doe je toch iets goed, of dat nu iets met een schot uit een jachtgeweer heeft te maken of niet. En tja, als ik goed naar Monkey Wrench luister, is het met enige moeite best mogelijk om er een veredeld soort college rock in te herkennen. En college rock, dat is geen rock.

Maar Foo Fighters wel. Dus blijf ik erbij dat Grohl een rockgod is. Dat heeft-ie echter ook moeten leren. Neem bijvoorbeeld het liedje Big Me uit de weg omhoog. Dat neemt (niet onverdienstelijk) een stokoude reclame in de zeik van een bekend pepermuntmerk. Al doende leert men.

Top of Flop: Walk of the Earth - Sing It All Away

Kennen jullie ze nog? 3 jaar terug hadden we het volgende blogje: Vijf mensen, één gitaar. In dat filmpje coverde de band Walk of the Earth het populaire nummer, Somebody that I Used to Know van Gotye. Inmiddels zijn we al weer een tijdje verder en heeft Walk of the Earth (bijna) een nieuw album. Sing It All Away. Nu ben ik wel benieuwd wat jullie er nou van vinden. Klinkt het een beetje lekker? 

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1254
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
©FOK.nl e.a.