FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 13 juli 2015

Vrouwen zijn pedofiel

Ja. Vrouwen kunnen ook pedofiel zijn.

In de hedendaagse maatschappij wordt er bij een pedofiel al direct aan een man gedacht, die steken hun paarsgepunte lans zo naar binnen bij een 8-jarige. Vrouwen doen dat niet, die zijn immers de moeder en hebben het kind opgevoed. Waarom zouden ze dat ooit doen?

Er is heel veel mis in de maatschappij, de meeste mensen geloven het niet. Ze roepen keihard dat het niet kan, vrouwen zouden zoiets nooit doen! De vliegmaatschappijen British Airways, Qantas, Air New Zealand en Virgin Australia hadden zelfs de absurde huisregel dat mannen niet naast alleenreizende kinderen mochten zitten. Waarom? Omdat ze een man zijn, die misbruiken toch kinderen?

Het tegendeel is waar. Vrouwen zijn ook pedofiel! Michele Elliott schreef hierover het boek Female Sexual Abuse Of Children en richtte het goede doel 'kidscape' op tegen kindermisbruik en pesten. 

Onderstaande film bevat beelden van een interview uit 2004, hierin legt Michele uit wat het probleem is en wat er mis is met de maatschappij.

 

Dave Grohl roept jarige fan het podium op zodat hij een nummer kan meedrummen

Foo Fighters is momenteel druk aan het touren. Tijdens de show van 9 juli roept Dave Grohl — die gewoon een show wegzet met zijn gebroken been —, hoofdman van Foo Fighters, een jarige fan het podium op, die graag een nummer wilde meedrummen. Zo gezegd (op een groot bord dat de fan vasthield) zo gedaan.

Het resultaat verbaasde iedereen, die jongen kan verrekte goed drummen.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.