FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 3 december 2015

Speciaal voor de ladies: glitterpillen om je poep op te vrolijken

Meiden poepen niet, maar als het om glitterpoep gaat schijten ze het liefst de hele pot vol. Ladies, het kan nu écht! Er zijn glitterpillen te koop waardoor echt al je shit onder de glitters zit.

Op Etsy -een marktplaats voor handgemaakte spullen- zijn glitterpillen te koop waardoor je sparkly glitters achterlaat na je dagelijkse dump. De pillen zijn in verschillende vrolijke kleurtjes te koop, wat toch weer wat kleur toevoegd aan het altijd saaie bruin.

Wil je verrast worden in de wc? No problem, er zijn ook pillen met glitters waarvan je de kleur niet weet! Super tof toch. Etsy: "Het is een uniek product dat veel mensen fascinerend vinden. Het ziet er awesome uit!" Dat geloven we graag, maar je moet ze niet in je mond stoppen. Het is niet veilig, hoewel het niet giftig is.

Hoewel we het normaal nooit leuk vinden als iemand een foto van zijn verse drol instuurt, maken we voor deze gelegenheid een uitzondering. Dus durf je het aan? Submit dan jouw glitterpoep en wie weet plaatsen we het in een speciale kerstspecial.

Glitterpillen voor inname
Glitterpillen voor inname

Fail van de dag: draadloos toetsenbord mist kabeltje

Heb jij je ooit afgevraagd waarom er geen kabeltje bij je draadloze toetsenbord zat? Deze miep in ieder geval wel. Wat mij betreft de fail van de dag.

Heeft je schoonmoeder, buurvrouw, minnares of zolderkamergenoot ook een keer zo hard gefaald? Laat het dan weten in de comments.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.