FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 22 februari 2016

Gezocht: Webloggers

Gezocht: Wij van FOK!Blog zijn op zoek naar nieuwe collega's. Er zijn de laatste tijd wat crewveranderingen geweest, iets dat nou eenmaal gebeurt op een vrijwilligerssite. Maar om iedereen te kunnen voorzien van zijn dagelijkse portie links, bizarre stukjes, mooie verhalen of tenenkrommende slechte blogs zijn we op zoek naar nieuwe enthousiastelingen.

Wat zoeken wij dan: iemand die altijd leuke en/of unieke zaken weet te vinden of te maken. Of iemand met een mening die pittige stukjes schrijven kan. Of iemand die heel veel van film, muziek of de toekomst weet. Of ik weet niet wat... Alles wat FOK!blog leuker maakt! We verwachten in principe van alle webloggers dat ze zoveel mogelijk blogjes per maand plaatsen. Heb je een talent dat bij de weblog past, mail ons dan.

Wat moet je doen om weblogger te worden: Stuur je sollicitatie naar weblog@fok.nl. In je sollicitatie zouden we graag de volgende dingen zien:
* Je nickname hier op FOK!
* De reden waarom je mee wilt helpen aan FOK!blog
* Een weblogitem dat je zou plaatsen met een paar regels tekst erbij

Stuur dit mailtje voor 7 maart naar weblog@fok.nl en alles komt goed! Zet trouwens wel even in de titel van de e-mail dat het om "Sollicitatie Weblogcrew" gaat, anders is er een kans dat je email, samen met de porno en de spam, voor junk wordt aangezien. Na de 7e gaan we alle sollicitaties bekijken...

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.