FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van dinsdag 7 juni 2016

Hoe reageert de huid op electriciteit?

De meneer in de video heeft 'ballistische gel' . Dat is een soort gelatine die de eigenschappen van de huid en weefsel van varkens nabootst. De dichtheid en viscositeit zijn bijna gelijk aan die van menselijk weefsel. Het wordt daarom ook vaak gebruikt bij forensisch onderzoek,  of het testen van wapens en munitie. Hier laat hij zien wat er gebeurt als je er stroom doorheen jaagt.

F-35 doet rondje Nederland, de foto's die je best kon missen

Na lang wachten is het dan éindelijk zover, de Joint Strike Fighter, beter bekend als de F-35, gaat een rondje over Nederland vliegen. Een ruim twee uur durend spectakel van vliegtuigpr0n voor de echte liefhebbers. Op 400 meter hoogte passeert het gevaarte bezienswaardigheden zoals Paleis het Loo, de Kinderdijk, Neeltje Jans en de kust. Voor een volledig overzicht van de locaties en tijden kun je even onderstaande tweet bekijken.

En dan nu de foto's, sit back and enjoy!

Kortom, blijf de volgende keer maar lekker op je zolderkamer. Er is geen ruk te zien. Je kunt beter wachten tot Defensie de foto's van de F-16 publiceert die ernaast vliegt om de memorabele rit vast te leggen.

Laatste reviews en specials
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
special
Random Pics van de Dag #1246
special
Random Pics van de Dag #1245
©FOK.nl e.a.