FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 28 juli 2016

Tim Hofman eist geld terug van Vliegtickets.nl

Het is weer donderdag, dus het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van het enige programma op YouTube dat leuk en grappig om te kijken is: #BOOS, waarin Tim Hofman mensen helpt die boos zijn. Deze week de puber Jari, die via Vliegtickets.nl een reisje had geboekt. De heenreis ging goed, maar toen hij wilde inchecken voor de terugreis, lukte het niet. Hij moest hierdoor opnieuw betalen, en dat geld wil hij terug. Tim gaat samen met Jari naar het kantoor van Vliegtickets.nl om dit voor elkaar te krijgen.

Elon Musk's Hyperloop busted?

We hebben allemaal wel gehoord van de Hyperloop. De supersnelle capsules die met ongeveer 1000km/u door een vacuümbuis mensen en goederen moet gaan vervoeren.

In onderstaande video wordt echter op uitgebreide wijze en met solide argumenten duidelijk gemaakt waarom de Hyperloop niet kan en zal werken. Van de expansie van de buizen door temperatuursverschillen tot problemen met het behouden van een vacuum en de eenvoudige manier om iedereen in de buis te doden door er een kogel op af te vuren; alles komt aan de orde.

Wat denk jij voor en na het zien van de video? Komt de Hyperloop er? Of is het inderdaad een leuk fantasieprojectje dat gedoemd is te mislukken?

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.