FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van vrijdag 19 augustus 2016

Koppeltje gaat voor goud bij BBC

Terwijl BBC-verslaggever Dan Walker donderdagavond bezig was met een verslag van de afgelopen dag, zag hij achter zich een koppeltje wat druk bezig was "de finish te halen".

Zoals een echte verslaggever betaamt bracht hij ook hiervan verslag uit: "Voor diegene die momenteel de sociale media bestoken met vragen wat er op de achtergrond gaande is: we gaan niet inzoomen, maar wees er maar zeker van dat het niet is wat het lijkt. Het is maar een knuffel. Ze zijn een boek aan het lezen - weliswaar in een niet gebruikelijke positie."

De top 40 van 19 augustus 1967

Elke vrijdagmiddag kun je hier de hoogtepunten van een oude top 40 terugzien. Dit jaar gaan we terug naar het jaar dat langs de lijn voor het eerst op de radio was en we reclame en kleur kregen op televisie. Het jaar dat Pieter en Margriet trouwden en de laatste stoomlocomotief van het Belgische spoorwegnet verdwijnt, de eerste bemande Sojoez-capsule gelanceerd wordt en neerstort, dat radio veronica begint met de drive-in-show, dat Jacques Brel stopt met zingen, dat er voor het eerst naakt is op de Nederlandse TV, dat ze in Zweden overgaan van links naar rechts rijden en dat de eerste bewoners in Lelystad gaan wonen.

Weet je al welk jaar het is??? Het is nu... 1967.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.