FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zaterdag 20 augustus 2016

Bier is bier. Of toch niet?

Volgens Derek Walsh, bierdeskundige, is het vrijwel onmogelijk om het onderscheid te maken tussen fabrieksbieren, zoals Amstel, Heineken, Bavaria en andere merken. Er zouden slechts 'kleine nuance verschillen' in de smaak zitten. 

Ik, als voormalig bierliefhebber, beweerde dat het wel degelijk mogelijk was om het verschil te onderscheiden en de biertjes te herkennen. Ik nam de proef op de som met de merken Bavaria, Heineken, Amstel en Hertog Jan. Ik heb de test glorieus doorstaan. Of dat iets is om trots op te zijn laat ik in het midden  

Wat is jouw favorietie biertje? 

Ajacieden woedend over megafoon-man

Ajax is op dit moment in de ArenA bezig tegen Willem II. Ik mag uiteraard niet de tussenstand verklappen want daar maakt het Sport-gedeelte van FOK! straks een mooi artikel over.

Maar wat veel belangrijker is, er is ophef! Ja, heel Nederland is in rep en roer over een man met een megafoon. De hele wedstrijd is hij al aan het schreeuwen waardoor heel tv-kijkend Nederland razend aan het worden is. 

Zo sprak ik FOK!ker GGMM: "Ik vind het een ontzettende mongool. De schrijver van deze weblog is slimmer dan deze persoon, en dat zegt héél wat". Twitterrend Nederland liet uiteraard ook van zich horen. Hierbij wat voorbeelden:

Wat vind jij? Hoort een megafoon thuis in een stadion?

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.