FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van donderdag 22 december 2016

SJW's in 1993 al voorspeld door comedyshow

We worden doodgegooid met gemekker van zogenaamde Social Justice Warriors (SJW's) die politiek incorrect gedrag demoniseren, danwel - bij gebrek eraan - nieuwe zaken bedenken die politiek incorrect zijn. Of racistisch zijn. Of seksistisch zijn.

23 jaar geleden was er een comedyserie getiteld 'Kids in the Hall'. In deze serie werden satirische sketches opgevoerd en deze heeft er enkele personages en situaties in zitten die wel héél sterk lijken op wat SJW's tegenwoordig doen, roepen en mekkeren.

Een korte analyse van Rekt Feminist Video's:

In 1993 werden SJW's nog hartelijk uitgelachen. Misschien was dat een betere oplossing dan ze allemaal hun zin maar te geven...

Huisjesmelker Emmy van der Tol aangepakt door #BOOS

Ja hallo, het is donderdag en dat betekent weer een nieuwe aflevering van #BOOS, waarin Tim Hofman mensen helpt die boos zijn. Deze keer zijn dat Jappie en Bassie die nog geld krijgen van hun huisbaas Emmy van der Tol. Deze vrouw is niet geheel onbekend, aangezien zij in 2012 al eens Huisjesmelker van het Jaar was. 

Tim Hofman gaat daarom samen met de jongens naar het kantoor van Emmy, wat ze niet echt kan waarderen. De politie wordt gebeld, de camera wordt aangevallen en er wordt achteraf zelfs een factuur gestuurd omdat Tim haar gestoord heeft, lol. Kortom: weer een fantastische aflevering vol popcornmomentjes.

En hier dat fragment uit 2012:

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.