FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 13 maart 2017

Johan Vlemmix krijgt klappen in Tilburg

Johan Vlemmix -bekend van alles en nog wat- wilde in Tilburg een item maken over Koningsdag. Dat liep niet geheel volgens plan toen een stelletje mediageile jongeren door het beeld heen liep en de cameraman gingen hinderen. De reden: ze wilden niet gefilmd worden op de openbare weg. Om geen gezichtsverlies te lijden en hun street-credit op te geven zochten ze maar de confrontatie op.

Naar eigen zeggen heeft Vlemmix ook nog een paar ferme tikken gehad van een van de raddraaiers, pas daarna begon hij met filmen. Lees het hele stuk op de Brabantse krantenwebsite.

Zie hier, het stereotype teringlijers waar Nederland een hekel aan heeft:

Film verschenen van hitserie Breaking Bad

Van de populaire serie Breaking Bad is een film verschenen. Een trouwe fan heeft er twee jaar aan gewerkt. Verwacht dus geen nieuwe scènes, de film bestaat namelijk uit materiaal van de serie. Ideaal als je geen tijd hebt om alle 62 afleveringen van de serie te kijken, of als je op een avondje zin hebt in Breaking Bad maar er na twee uur wel klaar mee bent. De film duurt zo'n 127-minuten en is hieronder te bekijken.

Van welke serie zou jij graag een film willen zien? Of nog beter: van welke film wil jij graag een serie zien verschijnen? Laat het ons weten in de comments.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.