FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


En ganske snill mann

Film

Ulrik (John Stellan Skarsgård) is een gangster van middelbare leeftijd die twaalf jaar in de gevangenis heeft gezeten wegens moord. Bij zijn vrijlating wordt hij opgewacht door gangsterbaas Jensen, die zich al die jaren heeft ontfermd over Ulriks gezin. Jensen wil dat Ulrik gerechtigheid krijgt en de verrader die hem de bak in stuurde om zeep helpt. De ex-gedetineerde heeft zijn zinnen echter gezet op een eerlijk en rustig bestaan en hoopt het contact met zijn zoon weer op te pikken. Geeft Ulrik toe aan de verleiding van zoete wraak of kiest hij ervoor om het bij te leggen met zijn gezin?

De hoofdrol in ?A Somewhat Gentle Man? is voor John Stellan Skarsgård. De Zweedse acteur, die al vanaf de jaren tachtig actief is in Hollywood, was te eerder zien in kaskrakers als ?The Hunt for Red October?, ?Good Will Hunting? en ?Angels & Demons?. Met deze Noorse film keert hij terug in de Europese cinema. ?A Somewhat Gentle Man? werd voor het Filmfestival van Berlijn genomineerd voor een Gouden Beer.

Genre Komedie, Misdaad, Drama, Foreign
Cast Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Gard B. Eidsvold, Jorunn Kjellsby, Bjørn Sundquist, Jon Øigarden, Kjersti Holmen, Jan Gunnar Røise, Julia Bache-Wiig, Aksel Hennie, Henrik Mestad, Jannike Kruse
Land van oorsprong Norway
Label Paradox Produksjon
Releasejaar 2010
Bioscooprelease NL 09-09-2010
Aantal stemmen IMDB 1.357
Waardering 7.4
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.